2009-03-27 14:00:03• hírek • Szatmar.ro

Juhász klubtársa lehet Henin

Az egykori teniszklasszis focizni szeretne, Clijsters viszont visszatér.

Hosszú ideig nem hallatott magáról az évtized belga női teniszének két kiemelkedő alakja, Justine Henin és Kim Clijsters, akik néhány éve, pályafutásuk csúcsán fordítottak hátat annak a sportágnak, amely világhírűvé tette őket.

Justin Henin 2008 májusában jelentette be, hogy már nem érez ugyanolyan vonzerőt a tenisz iránt, mint néhány éve, ezért szögre akasztja az ütőjét. A hétszeres Grand Slam-tornagyőztes visszavonulása azért is okozott óriási meglepetést, mert abban a pillanatban épp vezette a világranglistát . Az, hogy a 27 esztendős hölgy új sportágában is világelső lesz-e, még a jövő zenéje, ám Henin közel áll ahhoz, hogy szerződést kössön az Anderlecht női focicsapatával, így Juhász Roland klubtársa lehet.

 

Ezzel szemben Kim Clijstersnek „nem ment el az esze", ő ugyanis csütörtökön bejelentette, hogy visszatér a tenisz körforgásába és egyúttal szabadkártyát kért az US Openre. A 26 éves, egyszeres Grand Slam-tornagyőztes Clijsters két évvel ezelőtt jelentette be visszavonulását, azóta nem sokat lehetett róla hallani.

Érdekesség, hogy Kim Clijsters édesapja, az idén elhunyt Leo Clijsters remek futballista volt, 40 alkalommal szerepelt a belga válogatottban és 1988-ban Kupagyőztesek Európai Kupáját nyert a Mechelennel.Henint már csak a focilabda érdekli

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: